1. voorwaarden
  2. contact
  3. uk
  4. du

We zijn vandaag open van 10:00 tot 17:00 uur.

Karten is niet duur!

Speciaal om de kartsport weer betaalbaar te maken heeft Kartcentrum Lelystad vier kartmodellen ontwikkeld om het karten weer betaalbaar te maken. Het uitgangspunt van het concept is dat er maximaal gereden moet kunnen worden tegen minimale kosten. Dure onderdelen, tuning en speciale frames behoren tot het verleden. 
De karts zijn zodanig opgezet dat de levensduur optimaal is, waardoor de kart ook zijn waarde behoudt voor in de toekomst. Hierdoor wordt het karten bereikbaar voor iedereen. 
Dat het concept een succes is bewijzen de verkoopaantallen. De Rocky klasse is inmiddels de grootste instap klasse van Nederland en elke week starten weer nieuwe rijders! 

Dolphin kart; 
Leeftijd; 4 tot 6 jaar
Motor; Honda GX35
Snelheid; 35 km/u 
Prijs; € 850,-

Rocky Kart
Leeftijd; 6 tot 10 jaar 
Motor; 160 cc Loncin
Snelheid; 80 km/u 
Prijs; € 1.750,-


Parolin WF
Leeftijd 10 tot 15 jaar
Motor; Loncin 200cc TT
Snelheid; 95 km/u 
Prijs; € 1.500

Parolin RK1
Leeftijd 12 tot 99 jaar
Motor; RK1 motor 4 takt
Snelheid; 120 km/u 
Prijs; € 2.500,-

Veel gestelde vragen

Hoe zit het met de baanhuur?
Per dag rekenen wij 30 euro voor kinderen en 35 euro voor volwassenen. Uiteraard kan je ook een jaarabonnement nemen (525 euro) 

Hebben jullie ook stalling? 
Jazeker, op de kartbaan is genoeg stalling beschikbaar voor het stallen van je kart. De kosten hiervan zijn 50 euro per maand. 

Hoe zit het met onderhoud?
Elke kart heeft natuurlijk onderhoud nodig. De onderhoudskosten zijn vrij beperkt doordat de onderdelen betaalbaar zijn. Bovendien wordt er met 4 takt motoren gereden waardoor het toerental lager is en dus de levenduur verlengt wordt. Reken per maand op ongeveer 35 euro aan onderhoudskosten. 

Is er ook een kartshop?
Jazeker, op Kartcentrum Lelystad is een kartshop die u kunt helpen met onderhoud, reparatie en kleding. U kunt de kartshop hier bereiken